Указ

n_9010
Мнения: 1
Регистриран на: пет дек 11, 2015 1:33 pm

Указ

Мнениеот n_9010 » пет дек 11, 2015 1:39 pm

Здравейте. Искам да попитам как се става и как се прекратяват правата на спасител от отряд? Трябва ли тези неща да се гласуват от отряда и поради какви причини спасител може да бъде изключен от отряд.

ВЕГА
Мнения: 1
Регистриран на: съб май 28, 2016 11:56 am

Re: Спасителнта акция

Мнениеот ВЕГА » съб май 28, 2016 12:09 pm

Здравейте , многоуважаеми. Искам да попитам за спасителната акция край Сливен, пещерата ЛЕДНИКА. Там има човек в неизвестност , а станаха наводнения заради дъждовете и хората чакали да се оттегли водата , защото сега входа на пещерата бил под вода.Не може ли в такива случаи да се организират екипи на доброволци от ПСС , водно и подводно спасяване , а и да се използуват подводни, въздушни , водни дронове с камери с цел откриване на пострадалия , а ако е необходимо да се свържат и със спец части на съответните войски, които и без това провеждат подобни тренировки и ... И всички тия екипи от съответните организации , както и служби като Гражданска защита да комуникират помежду си и да имат по-гъвкави реакции и съответно взети решения . Днес пострада един, утре друг , а вдругиден ще са повече хора . Преди всичко да се има вариант за всеки един случай и после да се мисли за пари когато става дума за човешки живот , а и връзките с колегите Ви в чужбина да се осъществяват навреме. Накрая ще има и съответно възнаграждение за добрите дела !

Jivko
Мнения: 4
Регистриран на: пет дек 11, 2015 12:34 pm

Re: Спасителнта акция

Мнениеот Jivko » съб май 28, 2016 3:44 pm

Спасителната операция се извършва от АСО която е специализирана за спасяване в пещери. Повече информация за протичането на акцията там може да прочетете ТУК


Върни се в “ПСС - Въпроси и Отговори”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта